چگونه یک دستگاه را از واتس
واتس اپ با بیش از 2 میلیارد کاربر در سراسر جهان، محبوب ترین اپلیکیشن پیام رسان بین پلتفرمی است. این یک راه امن برای افراد برای چت کردن، ارسال فایل و برقراری تماس صوتی یا تصویری رایگان در تلفن یا رایانه خود فراهم می کند. WhatsApp Web یک نسخه آنلاین است که به شما امکان می دهد حتی زمانی که تلفن شما متصل نیست از این سرویس در مرورگر خود استفاده کنید. این ویژگی به شما امکان می دهد در حین حرکت با خانواده و دوستان خود در ارتباط باشید و می تواند به ویژه برای صاحبان مشاغلی که می خواهند با مشتریان خود ارتباط برقرار کنند مفید باشد.
در حالی که ویژگیهای چند دستگاهی واتساپ راحت و مفید هستند، اما در صورت عدم بررسی میتوانند خطرناک باشند. مهم است که مراقب دستگاه های مرتبط خود باشید و به طور منظم دستگاه هایی را که استفاده نمی کنید حذف کنید. این به محافظت از حساب شما در برابر دسترسی غیرمجاز کمک می کند و می تواند اطمینان حاصل کند که فقط شما پیام هایی را می بینید که باید ببینید.
میتوانید همزمان حداکثر چهار دستگاه را به تلفن اصلی خود پیوند دهید، و فقط باید یکی را بررسی کنید تا بتوانید آخرین مکالمات را ببینید. برای ثبت حساب و پیوند دادن دستگاههای جدید همچنان به تلفن خود نیاز دارید، اما پس از راهاندازی، واتساپ وب بهطور یکپارچه در صفحههای دیگر کار میکند. به عنوان مثال، میتوانید از آن در لپتاپ یا رایانه استفاده کنید تا در هنگام کار از خانه با مشتریان در تماس باشید یا در هنگام سفر مراقب فرزندان خود باشید. علاوه بر این، واتساپ وب میتواند بسیار سریعتر و آسانتر از استفاده از برنامه تلفن همراه باشد، به خصوص اگر زیاد تایپ میکنید یا نیاز به جابهجایی مکرر بین پنجرهها دارید.

چگونه یک دستگاه را از واتس اپ وب حذف کنیم؟
اگر نگران ورود شخص دیگری به حساب های خود هستید، می توانید از قابلیتی به نام «قفل برنامه» برای ایمن سازی واتس اپ وب در مرورگر خود استفاده کنید. با این کار حساب شما وارد سیستم می شود اما فقط به شما امکان می دهد محتوایی را که باید مشاهده کنید مشاهده کنید و برای باز کردن قفل به رمز عبور نیاز دارید. این جایگزینی برای راستیآزمایی دو مرحلهای نیست، اما میتواند به جلوگیری از فعالیتهای غیرمجاز در زمانی که از تلفن خود دور هستید کمک کند.
برای حذف یک دستگاه از لیست خود، WhatsApp را در تلفن اصلی خود راه اندازی کنید و روی سه نقطه در گوشه سمت راست بالا ضربه بزنید تا منو باز شود. از آنجا روی «دستگاههای مرتبط» و سپس «حذف دستگاه» ضربه بزنید. اگر نگران این هستید که ممکن است گوشی خود را گم کرده باشید، می توانید گزینه “Keep me signed” را در اندروید نیز غیرفعال کنید تا حساب شما پس از 14 روز عدم فعالیت به طور خودکار از سیستم خارج شود.
اگر تا به حال دستگاه اشتباهی داشته اید یا اگر نگران امنیت داده های خود هستید، لطفاً با تیم پشتیبانی ما تماس بگیرید. ما به صورت 24 ساعته در دسترس شما هستیم تا به شما کمک کنیم از محصولات و خدمات خود بیشترین بهره را ببرید. همچنین میتوانید منابع و پاسخهای بیشتری را در مرکز راهنمای ما بیابید، از جمله پرسشهای متداول، راهنماها و آموزشها. اگر از تجربه خود راضی نیستید، میتوانید از طریق دفتر حفاظت از دادههای ما یا مرجع حفاظت از دادههای محلی خود شکایتی رسمی نیز ارائه کنید.
